NASLOVNA

O NAMA

AKTIVNOSTI

PROJEKTI

OBAVIJESTI

ČLANSTVO

KONTAKT

Facebook: Klub 60+


   Projekti (sufinancirani od vanjskih donatora u cilju unaprijeđenja kvalitete života starijih osoba)

Projekti u 2017. godini


”JESEN ŽIVOTA
 PUNA JE BOJA”

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu od 64.000,00 kn te se provodio u razdoblju od svibnja 2017. do travnja 2018. godine.

Aktivnosti su obuhvaćale kulturno-kreativne radionice (Likovno-kreativne radionice; Glazbene radionice / Zvukoterapija; Literarno-dramske radionice; Plesne radionice / ZumbaGOLD), zdravstveno-sportsko-rekreativne radionice (Osteogym/Incogym/Vježbe za kralježnicu, Nordijsko hodanje), edukativno-informativne radionice (Tečaj engleskog jezik; Tečaj informatike; Informativne radionice - Psihološko savjetovanje, Zdrava prehrana, Zdravo starenje, Pravno savjetovanje, Financijsko savjetovanje), te dva društveno-kulturna susreta.
U sklopu projekta tiskana je zbirka pjesama “Pjesnički kolOSIJEK”.

Projekt je realiziran u suradnji s partnerskim i suradničkim organizacijama - udruga Paleta suvenira Osijek, Ustanova za zdravstvenu njegu Jadranka Plužarić, udruga Nordos te Društvo pjesnika Antun Ivanošić Osijek).


”English4Seniors II”

Projekt je sufinanciran od strane Osječko-baranjske županije u iznosu od 2.300,00 kn te se provodio u razdoblju od rujna do prosinca 2017. godine.

Aktivnosti su obuhvaćale tečaj engleskog jezik za umirovljenike u trajanju od 20 sati.


”DOŽIVJETI 100-tu”

Projekt je sufinanciran od strane Grada osijeka u iznosu od 16.500,00 kn te se provodio u razdoblju od lipnja do prosinca 2017. godine.

Aktivnosti su obuhvaćale radionice prilagođene osobama starijim od 75 godina te su se provodile pod vodstvom zdravstvenih djelatnika (Sportsko-rekreativne aktivnosti; Zdravstveno savjetovalište; Neurobik; Likovno-kreativne aktivnosti).


”SENIORGYM”

Projekt je sufinanciran od strane Ukop d.o.o. u iznosu od 1.000,00 kn te se provodio u razdoblju od lipnja do prosinca 2017. godine.

Aktivnosti su obuhvaćale zdravstveno-sportsko-rekreativne radionice prilagođene starijim osobama pod vodstvom fizioterapeuta iz Ustanove za zdravstvenu njegu Jadranka Plužarić.


”POKRETOM DO ZDRAVLJA”

Projekt je sufinanciran od strane Unikom d.o.o. u iznosu od 500,00 kn te se provodio u razdoblju od lipnja do prosinca 2017. godine.

Aktivnosti su obuhvaćale vježbe nordijskog hodanja prilagođene starijim osobama pod vodstvom licenciranih voditelja iz udruge NORDOS. 

Povratak na vrh

© 2023 Udruga za promicanje kvalitete života starijih osoba KLUB 60+ /  Otokara Keršovanija 33, Osijek  / tel: +385 31 210 288 /  e-mail: osijek.klub60plus@gmail.com