NASLOVNA

O NAMA

AKTIVNOSTI

PROJEKTI

OBAVIJESTI

ČLANSTVO

KONTAKT

Facebook: Klub 60+


   Projekti (sufinancirani od vanjskih donatora u cilju unaprijeđenja kvalitete života starijih osoba)

Projekti u 2019. godini


”UMREŽAVANJEM I POKRETOM DO
KVALITETNIJEG ŽIVOTA”

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva za demografiju u iznosu od 30.000,00 kn te se provodio u razdoblju od ožujka do srpnja 2019. godine.

Aktivnosti su obuhvaćale tečajeve njemačkog jezika, fotografije i informatike, vježbe medicinske gimnastike za muškarce te literarno-dramske i likovno-kreativne radionice.


”UKORAK SA ZDRAVLJEM”

Projekt je sufinanciran od strane Grada Osijeka  u iznosu od 7.500,00 kn te se provodio u razdoblju od kolovoza do prosinca 2019. godine.

Aktivnosti su obuhvaćale zdravstveno-sportsko-rekreativne radionice te edukativno-informativne radionice “Slabovidnost i metode poboljšanja vida uz praktične vježbe” i “Alzheimer caffe”.


”ON-LINE SENIORS II”

Projekt je sufinanciran od strane Osječko-baranjske županije u iznosu od 2.200,00 kn te se provodio u razdoblju od lipnja do prosinca 2019. godine.

Aktivnosti su obuhvaćale tečajeve engleskog jezika i informatike prilagođene starijim osobama.
Radionice su se djelom provodile u suradnji s Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek. 


”FIT SENIORI”

Projekt je sufinanciran od strane Osječko-baranjske županije u iznosu od 2.000,00 kn te se provodi u razdoblju od lipnja do prosinca 2019. godine.

Aktivnosti su obuhvaćale tjelesne vježbe i nordijsko hodanje prilagođeno starijim osobama. 


”AKTIVNO KROZ TREĆU DOB”

Projekt je sufinanciran od strane Unikom d.o.o. u iznosu od 4.000,00 kn te se provodio u razdoblju od lipnja do listopada 2019. godine.

Aktivnosti su obuhvaćale vježbe medicinske gimnastike prilagođene starijim osobama. 

Povratak na vrh

© 2021 Udruga za promicanje kvalitete života starijih osoba KLUB 60+ /  Otokara Keršovanija 33, Osijek  / tel: +385 31 210 288 /  e-mail: osijek.klub60plus@gmail.com